CRM & Intranet special ontwikkeld voor de zorg

  • lifemoij 

In samenwerking met Feka bieden wij een CRM systeem aan special voor zorg instellingen, met onze eerste focus Hospices.

Digitale technologie inzetten om samenwerking te verstevigen en tijd te besparen voor wat echt moet, ‘er zijn’. Dit platform is in samenwerking met een hospice ontwikkeld en sluit naadloos aan bij het bijzondere karakter van een hospice of vrijwilligersorganisatie. Door Orino wordt contact hebben en verbindingen onderhouden met je team en vrijwilligers, vereenvoudigd.


De Functionaliteiten
Het platform is makkelijk om mee te werken en eenvoudig aan te passen aan de eigen werkwijze. Het geheel is gelijk herkenbaar omdat uw eigen huisstijl en kleurstelling kunnen worden toegepast. Vrijwilligers en mede- werkers krijgen automatisch een login en hebben daarmee toegang tot het voor hen belangrijke gedeelte van dit platform waaronder de planning.

Met de rapportagemogelijkheden en exporteeropties is alle gewenste informatie snel beschikbaar. Facturen voor bewoners en organisaties worden automatisch klaargezet om handwerk te minimaliseren. Ook de volledige donateursadministratie kan eenvoudig worden beheerd. Tevens is een intranet, het hart van je hospice, geïntegreerd.

“We werken nu een aantal jaren met het platform. Het is gebruiksvriendelijk. We kunnen zowel de bewoners,
vrijwilligers, medewerkers en donateurs hier goed in kwijt. Super. Het is prettig om alles in één systeem te hebben met mooie rapportage en efficiënte facturatie!“ – Wilma Weidgraaf Johannes Hospitium De Ronde Venen

Beveiliging
Het platform is een afgeschermd systeem. De beveiliging en het inloggen gebeurt volgens de huidige AVG-normen, en er is eenvoudig in te stellen wie wat mag. Zo kan een vrijwilliger bijvoorbeeld niet bij de facturen. Een veilig systeem zonder overdreven maatregelen.

Alle features op een rij

Relatiebeheer
• Bewoners
• Medewerkers
• Vrijwilligers
• Leveranciers

Planning
• Zelfsturende planning • Verlof
• Zoeken
• Notificaties

Rapportages
• Bewonersrapportage
• Contactpersonen bewoners • Groepen

Facturatie
• Eigen bijdrage
• Begrafenisondernemer
• Gemeenten
• Zorginstanties

Donateurs
• Donateurs
• Donaties
• Exporteren

Intranet
• Nieuws
• Agenda
• Documenten
• Fotoalbums
• Smoelenboek