Meet Sven & Lyda

MOIJ-Life is een goed doen accelerator, die helpt bij funding en geeft advies om jouw idee te lanceren en te laten groeien

In Moij Life schuiven twee werelden bij elkaar, jong en oud, digital en tradities, vernieuwend en ervaring. Wij zijn er van overtuigd dat deze tijd, de tijd van het goed doen is. De technologie kan en zal de wereld voor de nonprofits een nog groter impact geven. Technologie en innovatie, omarmen als vriend en niet als een onbekend monster.

Meet Sven (ten Hove) de wereld is zijn huis en kent de digitale wereld van nu, designer, denker en lezer. Leeft zijn droom en is nieuwsgierig ook naar jouw leven!

Meet Lyda (Westenbrink) 20 jaar ervaring in nonprofit. Weet wat keuzes maken is en leeft volgens haar intuïtie en helpt, helpt graag de ander zijn of haar droom te leven in alle realiteit die daarvoor nodig is!

Naast onze adviserende rol kunnen wij samen met onze community van designers, developers, marketeers en adviseurs jou of je bedrijf voorzien in ‘maak-kracht’.

Wil je deel uit maken van deze community met jouw specifieke talent, sluit je dan aan bij ons team.

Goed Doen, zeker nu.

Belangstelling? Om je aan te sluiten bij ons of jouw passie met ons te bespreken, bel of mail: lyda@moij-life.org – 06 12140548

If you change nothing, nothing will change