Diensten

Met MOIJ-LIFE is ons doel om mensen met goeie ideeën, verder te helpen. Dit beschrijven we op onze Over Ons pagina.

Dit doen wij momenteel met verschillende diensten:

– Communicatie
– Technische innovatie (coming soon)
– Design (Coming soon)

Communicatie

Het is heerlijk wanneer binnen je organisatie goed en eenduidig gecommuniceerd wordt. Bij de start in je eentje was dat duidelijk, je deed je stinkende best en wist precies wat je was, bent en wil uitstralen. Eenheid, gelijke verwachtingen, juiste uitstraling, transparantie worden binnen je organisatie door groei steeds belangrijker. De uitdaging ligt ook in al die verschillen binnen je team. Een bestuurder heeft een andere kijk dan een vrijwilliger of een medewerker of je doelgroep.
Iedereen in de organisatie heeft verschillende motieven, emoties, en verwachtingen bij deze inzet. Alleen hard je best doen is dan niet meer voldoende. Al die verschillen en diversiteit is prachtig maar ook lastig! Hoe hou je het ‘waarom’, ‘hoe’ en ‘wat’ dan nog helder en bij iedereen gelijk.

Wij helpen jou graag verder in je volgende stap bij jouw organisatie, of dit nu die communicatie is, of interactie met je stakeholders, je online presents of je twijfels en kwetsbaarheden. Naar elkaar luisteren is het begin!

Samen lunchen geeft een fijne sfeer en wij luisteren dan graag!

Neem dan gerust contact met ons op.

Doe gewoon wat goed is
Je wilt in je leven graag het goede doen, maar hoe weet je wat ‘het goede’ is? Maya Angelou heeft, vertelt ze, een schilderij van Phoebe Beasley waarop een stuk of negen vrouwen staan, en een lege stoel. Die vrouwen op het schilderij doen haar denken aan de vrouwen in de gebedsgroep van haar oma, en als ze iets moet doen, kijkt ze naar dat schilderij en naar die lege stoel en ze denkt ‘Wat zou oma doen? Wat zou oma zeggen?’ Angelou: ‘Ik kan haar stem bijna horen, als ze zegt: ‘Now sister, je wéét wat goed is. Just do right.’
Hieruit spreekt zo’n vertrouwen. Wat het goede is, hoef je niet aan iemand te vragen, je wéét het al.